Site icon TLIFE

Τριανταφυλλόπουλος για Λιάγκα: «Την ίδια πλάκα που του έκανα, θα μπορούσα να κάνω και με τον Χατζηνικολάου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για την ανάρτηση που έκανε για τον Γιώργο Λιάγκα ενώ σχολίασε και τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Καλό παιδί είναι, πιστεύω όμως, ότι δεν είναι αληθινός. Πιστεύω κανένας στην τηλεόραση δεν λέει ακριβώς την άποψή του», είπε αρχικά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. 

Και συνέχισε: «Την ίδια πλάκα που έκανα στον Γιώργο Λιάγκα θα μπορούσα να κάνω και με τον Νίκο Χατζηνικολάου και με οποιονδήποτε άλλο. Έτυχε, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί του. Δεν είδα καν τις αντιδράσεις, μου τις έστελναν όμως».

Όσον αφορά στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σχολίασε: «Ο Κασσελάκης μπορεί και να έχει ενδιαφέρον, είναι ένας νέος άνθρωπος που μπαίνει στην πολιτική, αλλά μπήκε από λάθος πόρτα. Όταν θες να ασχοληθείς με την πολιτική δεν βγαίνεις έξω και το πρώτο πράγμα που λες είναι “είμαι αρραβωνιασμένος με τον Τάιλερ”. Ξεκίνησε από μια αφετηρία που φαίνεται ότι θέλει να προκαλέσει. 

© 2024 tlife.gr