Site icon TLIFE

Τσιμτσιλή για Μενεγάκη: «Αν κατάλαβα σωστά δεν καίγεται να κάνει κάτι του χρόνου – Έχει την επιλογή να κάτσει, μαγκιά της»

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε χθες Τρίτη 25/6 μέσα από την εκπομπή της πρώτη φορά για το τέλος της από το Mega, βάζοντας τέλος σε όλα τα σενάρια που ακούγονται για εκείνη.

Η παρουσιάστρια τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πραγματικά με εμένα όλοι παίζει να πέσατε έξω (στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ) γιατί κανείς δε μπορεί να ξέρει ποτέ τι κάνω γιατί είμαι τόσο μυστικοπαθής που δε θα πω ποτέ τίποτα. Όλα αυτά που ακούω κατά καιρούς να λένε ότι “ακούστηκε από το κοντινό της περιβάλλον”. Ένας που με ξέρει, ξέρει ότι κοντινό περιβάλλον δεν υπάρχει που θα μπορούσε να μιλήσει».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε τα λεγόμενα της Ελένης Μενεγάκη το πρωί της Τετάρτης μέσα από το Happy Day.

«Τρελαίνομαι με την Ελένη, απ’ όσο την ξέρω. Γιατί η Ελένη, παιδιά, επιτρέπει να τη γνωρίσεις όσο θέλει εκείνη. Εκείνη βάζει το όριο και εσύ από εκεί και πέρα διαλέγεις… Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο ανοιχτοί, η Ελένη ανοίγεται όσο θέλει, όπως θέλει. Δεν παρασύρεται. Εγώ μπορεί μέσα στη κουβέντα να πω και κάτι παραπάνω. Εγώ τη θαυμάζω για αυτό» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εγώ έχω το τηλέφωνό της αλλά δεν το σηκώνει» απάντησε τότε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Απολαμβάνω σε αυτή τη συζήτηση την Ελένη. Κάνει μια συζήτηση για τρίτα πρόσωπα αλλά περνάει και τα δικά της μηνύματα. Αν κατάλαβα σωστά δεν καίγεται να κάνει κάτι του χρόνου. Αν οι συνθήκες είναι σωστές και της κάνει κάτι κλικ… Αν έχεις ανάγκη μια δουλειά, μπορεί εκεί να βάλεις και νερό στο κρασί σου. Έχει την επιλογή να κάτσει και μπράβο της και μαγκιά της. Για εκείνη η μεγαλύτερη ευλογία – ευτυχία και την έχει σαν φυλακτό είναι η οικογένειά της» τόνισε η παρουσιάστρια του Alpha.

 

© 2024 tlife.gr