Site icon TLIFE

Τσιμτσιλή σε Μπέλλο – Μπέη: “Θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές ότι κλείνετε σε ριάλιτι του σταθμού;” – Τι ετοιμάζει ο ALPHA; (video)

Στην καθιερωμένη στήλη της μαγειρικής με τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Αφού πλησίασε το ζευγάρι στην κουζίνα του πλατό, τους ρώτησε με χιούμορ: «Θα μαθαίνω από άλλες εκπομπές ότι κλείνετε σε ριάλιτι του σταθμού;». Οι δύο σεφ έδειξαν να μη γνωρίζουν τίποτα σχετικά με τη συμμετοχή τους στο ολοκαίνουριο πρότζεκτ που ετοιμάζει ο ALPHA, κάτι που πληροφορήθηκαν και οι ίδιοι από δημοσιογράφο που τους κάλεσε για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ.

«Για να το ξεκαθαρίσω, όντως ο σταθμός μας ετοιμάζει κάτι ωραίο για το β’ μισό της σεζόν. Θα είναι ένα ριάλιτι πρόγραμμα, αλλά όχι με επιβίωση. Θα είναι για τις αξίες των ανθρώπινων σχέσεων. Τώρα το κλείνουμε, αλλά ελπίζω να το ανακοινώσουμε κι επίσημα μέσα στη βδομάδα. Και ακόμα δεν έχουν γίνει προτάσεις σε ονόματα. Σε κανένα. Αυτά που ακούστηκαν, δεν ανταποκρίνονται προς το παρόν» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια.

Στο τέλος, η Μαρία Μπέη θέλησε να γίνει πιο σαφής: «Σε εμάς πάντως δεν έχει γίνει κάποια πρόταση».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Tlife.gr Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το ριάλιτι του σταθμού

© 2024 tlife.gr