Τζώνη Καλημέρης για Μαρίνα Σάττι: «Το χασμουρητό ήταν πολύ ατυχές περιστατικό, της κόστισε στη βαθμολογία»

Ο Τζώνη Καλημέρης κάθισε το μεσημέρι της Κυριακής στον καναπέ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» για να μιλήσει για τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση αλλά και για τη φετινή Eurovision με τη συμμετοχή της Μαρίνας Σάττι.

«Η επιλογή της Σάττι έδωσε νέο ενδιαφέρον στον διαγωνισμό και πριν φτάσουμε στη Σουηδία και κατά τη διάρκεια. Έγινε Eurovision με δύο μέτωπα πολέμου που επηρεάζουν την άποψη του κόσμου. Αυτό το πράγμα πέρασε και στην αίθουσα και είδαμε και τους καυγάδες. Είχε πολιτική χροιά και οι Έλληνες πολιτικοί δημοσιογράφοι ανακάλυψαν τώρα τη Eurovision και θέλουν να ασχοληθούν, ενώ τόσα χρόνια αγνοούσαν την ύπαρξή της. Ξαφνικά υπήρξε ένας διαχωρισμός για τις κριτικές στη Eurovision και έχει μέσα πολιτικές γραμμές» τόνισε ο Τζώνη Καλημέρης.

«Όλοι έχουμε πολιτική άποψη και μπορούμε να κάνουμε κριτική στο σπίτι μας. Όταν, όμως, εκπροσωπούμε τη χώρα μας, δεν κάνουμε κριτική στην εξωτερική πολιτική. Το χασμουρητό ήταν πολύ ατυχές περιστατικό. Τώρα κουράστηκε; Θα έπρεπε να το κρύψει και να βάλει το χέρι μπροστά αν κουράστηκε. Εγώ πιστεύω ότι της κόστισε και στη βαθμολογία και επηρέασε αρνητικά κάποιο κόσμο γιατί όταν βλέπεις μία κοπέλα να χασμουριέται την ώρα που κάνει δηλώσεις μία άλλη κοπέλα… Σε όσες αποστολές κάναμε παλιότερα και ήμουν κι εγώ παρών, δίναμε οδηγίες στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες τι θα πούνε και πως θα χειριστούν δύσκολες ερωτήσεις» σχολίασε ο Τζώνη Καλημέρης.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164