Τζορτζ Μπάλντοκ – «Πάγωσαν» οι συμπαίκτες του στην Εθνική στην είδηση του θανάτου του – «Δεν κοιμήθηκαν, είμαστε σε σοκ»

Σοκ έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση ότι ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ εντοπίστηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τον 31χρονο αναζητούσε η σύζυγός του που διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία προκειμένου να πει «χρόνια πολλά» στην κόρη τους, εκείνος δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να πάει στο σπίτι κάποιος κοινός τους φίλος και να αντικρίσει την τραγωδία.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Σπύρο Νάσιο, ο οποίος βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία μαζί με την Εθνική Ομάδα για τον αποψινό αγώνα έναντι της Αγγλίας μετέφερε το ρεπορτάζ.

«Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ επισκίασε τα πάντα εδώ. Ήταν ένα παιδί που τα προηγούμενα χρόνια ερχόταν σε όλες τις αποστολές μαζί. Κάποια παιδιά ήταν πιο κοντά του. Οι περισσότεροι συμπαίκτες του χθες βράδυ δεν μπόρεσαν να κοιμηθούν. Ο θάνατός του μάς έκανε όλους να σοκαριστούμε, να είμαστε συντετριμμένοι όλοι. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είχε έρθει στα τελευταία τρία παιχνίδια με την Εθνική λόγω ενός τραυματισμού. Είμαστε όλοι με ερωτηματικό γιατί ένας ποδοσφαιριστής, τόσο νέος έφυγε έτσι. Έχει ζητηθεί από την ομάδα να παίξουν με μαύρα περιβραχιόνια και να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή» είπε ο Σπύρος Νάσιος στο Happy Day. 

Πηγή εξωτερικής εικόνας: Eurokinissi

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164