Τζουμέρκα – Αδελφή ορειβάτη στο T-live: «Έστειλαν μετά από 3,5 ώρες ελικόπτερο χωρίς γιατρό»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 22χρονου ορειβάτη Θεοφάνη Ερμή Θεοχαρόπουλου, οποίος έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα σε δύσβατη χαράδρα στα Τζουμέρκα πριν κλείσει τα 22 χρόνια της ζωής του.

Η αδερφή του αδικοχαμένου νεαρού, Κατερίνα Θεοχαροπούλου μίλησε στο T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου. «Ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολλά όνειρα και πολλούς στόχους, ταλαντούχος και αφοσιωμένος σε αυτό που έκανε. Αγαπούσε όλους τους ανθρώπους γύρω του, βοηθούσε όποιον το είχε ανάγκη. Χάθηκε πολύ άδικα…» δήλωσε εμφανώς συγκινημένη.

Έπεσε από ύψος 300 μέτρων και για τη διάσωσή του έσπευσαν ειδικά κλιμάκια της ΕΜΑΚ, ενώ από αέρος επιχειρούσε και ελικόπτερο. «Το ελικόπτερο που ήρθε, δεν είχε μέσα απινιδωτή, δεν είχε σύριγγα αδρεναλίνης. Είχε σταματήσει η καρδιά του, του έκαναν μαλάξεις και δεν είχε την αναπνοή του. Ενώ όταν τον είχε προσεγγίσει ο πατέρας μου ήταν μία χαρά και του μιλούσε… Είχε πολλά τραύματα. Περίμενε το ελικόπτερο πολλές ώρες, δε μπορούσε να τον προσεγγίσει και εν τέλει όταν ήρθε ήταν πολύ αργά. Δεν υπήρχε γιατρός, δεν υπήρχε απινιδωτής, δεν υπήρχε τίποτα» εξομολογήθηκε η αδερφή του στην εκπομπή του Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164