Βαγγέλης Περρής για Φαίη Σκορδά: «Θα νιώσει απελευθέρωση αν πάει στο Mega»

Τον Βαγγέλη Περρή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Πρωινό Σου Σου και η δημοσιογράφος, Κωνσταντίνα Μαύρου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, για τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Mega αλλά και για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργο Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά.

«Ήταν μια περίοδος τηλεοπτική, όπως όλες οι άλλες. Κάθε χρόνο λέμε τα ίδια, “χάλια, απογοήτευση”. Ό,τι είναι να φτιάξει, φτιάχνει και μερικές φορές ο κόσμος δεν το παίρνει χαμπάρι. Μια χαρά είμαστε να πάμε παρακάτω, να είμαστε καλά και να έχουμε την υγεία μας. όλα τα υπόλοιπα δεν ενδιαφέρουν τον κόσμο. Ο κόσμος βλέπει Netflix», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Και συνέχισε: «Με τον Γιώργο δεν έχουμε κάνει καμία κουβέντα, έχουμε ετοιμάσει ένα πάρτι για το τέλος της χρονιάς και εκεί θα ειπωθεί ότι πρέπει να ειπωθεί». 

Σχετικά με τις φήμες που θέλουν τη Φαίη Σκορδά να αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Mega, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε: «Πιστεύω είναι καλή κίνηση και για το Mega να αναλάβει η Φαίη Σκορδά την πρωινή ζώνη και πιστεύω ότι είναι απελευθέρωση και για την ίδια. Ο ΣΚΑΙ είναι ένα πολύ συγκεκριμένο κανάλι, οι προδιαγραφές ποικίλουν, αλλά κάθε φορά έχουν την ίδια κατεύθυνση». 

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής ρωτήθηκε και για τη φημολογούμενη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, ωστόσο, απέφυγε να απαντήσει γελώντας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164