Βάλια Χατζηθεοδώρου για Έλενα Χριστοπούλου: «Έχω μια εξαιρετική προσωπική και επαγγελματική σχέση μαζί της»

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και την Κωνσταντίνα Μαύρου.

Το μοντέλο και Influencer, η οποία συνεργάζεται με την Σίσσυ Χρηστίδου, απάντησε τόσο για το «Χαμογέλα και Πάλι!» όσο και για τη σχέση της με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Στο “Χαμογέλα και Πάλι” περνάμε πολύ ωραία, είναι ευλογία. Μετά το Πάσχα θα κάνουμε συζητήσεις για του χρόνου. O Fipster απάντησε με χιούμορ σε όσα είπαν η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της. Δεν θα τοποθετηθώ για τη δικαστική διαμάχη της Έλενας Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με την Έλενα έχω μια εξαιρετική προσωπική και επαγγελματική σχέση. Θα μιλήσω στην Άρια Καλύβα άμα τη δω κάπου έξω, δεν έχουμε κόντρα. Κάνουμε ένα χιουμοριστικό μούλτι και μέσα σε αυτό είναι και ο Γιώργος Λιάγκας», είπε η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164