Site icon TLIFE

Βασιλική Κωνσταντινούλου: Συγκλονίζει στο Tlive για τη διάγνωση με καρκίνο – «Κάθε δυσκολία πρέπει να τη δούμε σαν ευκαιρία»

Η 26χρονη Βασιλική Κωνσταντινοπούλου, η οποία τερμάτισε πρώτη στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας 14/11 στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-live.

Η νεαρή κοπέλα έχει μία ιδιαίτερα συγκινητική ιστορία, καθώς πριν από δύο χρόνια, είχε διαγνωστεί πριν από δύο χρόνια με μυελοειδές καρκίνωμα.

«Κανένας μας δεν ζει μόνο ευκολίες. Όλοι αντιμετωπίζουμε και δυσκολίες στη ζωή μας, αλλά αυτό είναι που μας κάνει δυνατούς. Κάθε δυσκολία μας πρέπει να τη δούμε σαν ευκαιρία για να αλλάξουμε και να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο ικανοί και πιο ισχυρογνώμονες ώστε να προχωρήσουμε μπροστά» ανέφερε αρχικά η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου.

 Η 26χρονη μίλησε και για τον 3 ετών γιο της. «Σίγουρα δεν ήταν αυτό που σκεφτόμασταν, όμως ήταν κάτι που προέκυψε και μας ένωσε ακόμα πιο πολύ. Όσον αφορά στον αθλητισμό, δεν νιώθω ότι με έχει πάει πίσω, αντιθέτως με έχει κάνει πιο δυνατή και να προχωρήσω με περισσότερα βήματα πιο μπροστά» δήλωσε η Βασίλική Κωνσταντινοπούλου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Για τη διάγνωση της ασθένειάς της, η οποία συνέπεσε χρονικά με τη γέννηση του γιου της, η αθλήτρια του ΑΠΚ Νεάπολης ανέφερε πως «τον είχαμε πάρα μόλις από τη θερμοκοιτίδα. Έβγαινε ο ένας, έμπαινε ο άλλος. Είναι θέμα θέλησης, είναι θέμα ψυχής. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα περνούσε μια μέρα που θα το έβαζα κάτω. Δε λέω ότι δεν ένιωσα πόνο, ότι η ζωή μου καταστράφηκε αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα τα άφηνα έτσι. Κάθε δυσκολία μας πρέπει να τη δούμε σαν μία ευκαιρία για να αλλάξουμε, να γίνουμε πιο δυνατοί και να προχωρήσουμε μπροστά».

Δες όλα όσα είπε στο T-live:

© 2024 tlife.gr