Site icon TLIFE

Βασίλης Γκουρούσης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες»

Ο θεατρικός παραγωγός Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον γιο του.

Στις 3 Ιουνίου είναι το Εφετείο του Πέτρου Φιλιππίδη και ο Βασίλης Γκουρούσης ρωτήθηκε αν θα του κάνει κάποια επαγγελματική πρόταση στο μέλλον: «Μακάρι να τελειώσει με αυτό και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Τουλάχιστον για φέτος, δεν υπάρχει κάτι. Στο μέλλον γιατί όχι; Εγώ βεβαίως θα του έκανα πρόταση. Ας τελειώσει ο άνθρωπος με αυτά τα πράγματα και τα δικαστήριά του, και νομίζω ότι θα επανέλθει. Λείπουν τέτοιοι ηθοποιοί από τον χώρο.

Είναι φτωχοί οι υπόλοιποι ηθοποιοί χωρίς αυτούς, δεν γελάμε πια. Όλες οι φίρμες έχουν ιδιαιτερότητες. Ο Πέτρος, ο Παύλος (Χαϊκάλης), ο Γιώργος, ο Νίκος είναι μεγάλα ονόματα, είναι ηθοποιοί που αγαπούν αυτό που κάνουνε και δε ξέρω τι ρόλο μπορεί να έχει παίξει αυτό το πράγμα στο αν θα τους πάρουν ή δεν θα τους πάρουν».

Όπως είπε ο Βασίλης Γκουρούσης, επικοινωνεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Η ψυχολογία του μία χαρά είναι, δόξα τω Θεώ. Ζει ο άνθρωπος, ζει».

Ακόμα, ο Βασίλης Γκουρούσης αποκάλυψε ότι ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης θα ξεκινήσει στο σανίδι, σε έργο δικής του παραγωγής. «Ο γιος του θα είναι σε εμάς κατά 95% και η παράσταση θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, οπότε Αύγουστο, αρχές Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πρόβες. Θα κάνουμε τις τελικές επαφές την άλλη εβδομάδα κι έτσι να προχωρήσουμε να κάνουμε μία μάζωξη για να το επισημοποιήσουμε».

YouTube video player

© 2024 tlife.gr