Στο T-live

Βασίλης Καρράς: Αυτή είναι η τεράστια περιουσία που αφήνει σε σύζυγο και κόρη – Πόσα εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται

Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Καρράς αφήνει την τεράστια περιουσία του στις δυο γυναίκες της ζωής του, στη σύζυγο του Χριστίνα και στην κόρη του Ειρήνη

Αναλυτικότερα το T-live παρουσίασε ένα προς ένα όλα όσα αφήνει, σύμφωνα με τη διαθήκη του, στην οικογένειά του.

Η μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη

Η μονοκατοικία του Βασίλη Καρρά που βρίσκεται στην Καρδία Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα…

Ένα μεγάλο οίκημα με υπόγειο 138 τετραγωνικών μέτρων, ισόγειο 140 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνει σαλονοτραπεζαρία, καθιστικό και κουζίνα.

Πρώτος όροφος είναι 100 τετραγωνικών μέτρων, περιλαμβάνει τρεις κρεβατοκάμαρες και τρία μπάνια.

Ο Βασίλης Καρράς αγόρασε τη συγκεκριμένη μονοκατοικία το 2000 από κοινού με τη σύζυγο του Χριστίνα έναντι 55 εκατομμύριων δραχμών που αντιστοιχεί σε περίπου 157.000 ευρώ.

Το «χωριό της Ειρήνης»

Το χωριό της Ειρήνης είναι ένα τεράστιο κτήμα δεξιώσεων που περιλαμβάνει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο… Στον εσωτερικό χώρο έχει τρεις αίθουσες, οι 2 έχουν χωρητικότητα περίπου 600 ατόμων, ενώ η Τρίτη μπορεί να φιλοξενήσει 200 άτομα.

Ο εξωτερικός χώρος είναι πραγματικά μαγικός με ένα καταπράσινο τοπίο και μια μεγάλη πισίνα, ενώ το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από πέτρα.

Με πολύ μεράκι και αγάπη έφτιαξε έναν πανέμορφο χώρο που διαθέτει, γήπεδα τένις, εστιατόριο, λαογραφικό μουσείο, και τη δυνατότητα για τους επισκέπτες του να ανακαλύψουν την καλλιέργεια λαχανικών αλλά και την εκτροφή ζώων.

Το κτήμα στην Καβάλα

Στο Κοκκινοχώρι της Καβάλας ο Βασίλης Καρράς άφηνε όλες τις έγνοιες πίσω… Αυτό το τεράστιο κτήμα του ήταν το ησυχαστήριο του.

Βρίσκεται σε υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου. Η Φάρμα Καρρά ξεκίνησε την πορεία της τη δεκαετία του 2000.

Ο Βασίλης Καρράς παίρνοντας ένα άγονο μέρος, το μεταμόρφωσε σε έναν επίγειο παράδεισο, καλλιεργώντας αμπέλια, ελιές, σύκα. Το κτήμα του είχε ακόμη και μικρές τεχνητές λιμνούλες…

Ένα γαλήνιο τοπίο στο οποίο ο σπουδαίος τραγουδιστής περνούσε αρκετό χρόνο.

Η τεράστια συλλογή με τα αυτοκίνητα

Εκτός από την καλλιέργεια της γης, μια ακόμη μεγάλη αδυναμία του Βασίλη Καρρά ήταν τα αυτοκίνητα αντίκες…

Περίπου 20 καλοσυντηρημένα οχήματα ήταν η δική του προσωπική συλλογή που έφτιαξε με πάθος και μεράκι. Ένας από τους χώρους στο κτήμα του είχε μετατραπεί σε ένα μικρό μουσείο για τη μεγάλη του αγάπη, με αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες περασμένων δεκαετιών. Μερικά μάλιστα είναι αρκετά παλιά, σχεδόν μεταπολεμικά.

Η ακίνητη περιουσία του τραγουδιστή περιλαμβάνει κι ένα παραθαλάσσιο εξοχικό στην περιοχή Βρασνά καθώς κι ένα πολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Όσον αφορά στα πνευματικά του δικαιώματα, τα οποία είναι η παρακαταθήκη κάθε μεγάλου καλλιτέχνη, για τα επόμενα 50 χρόνια ανήκουν  στη σύζυγο του.

Σύμφωνα με τον μεσίτη Θανάση Ζηρογιάννη, η περιουσία του Βασίλη Καρρά κοστολογείται από 15 έως 23 εκατομμύρια ευρώ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164