Βασίλης Μίχας: Ο ρόλος στη «Γη της Ελιάς» και η αποκάλυψη για την πρώτη του δουλειά – «Βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομή»

Ο Βασίλης Μίχας μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρόλο του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», την ενασχόλησή του με το μόντελινγκ, αλλά και το διάστημα που βοηθούσε τον πατέρα του στις δουλειές του στην οικοδομή. 

Ο Βασίλης Μίχας αναφέρθηκε στο δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο έπειτα από τραυματισμό του.

«Δεν ήξερα τι να κάνω και πώς να κινηθώ επαγγελματικά. Πέρασα κάποιες διατροφικές διαταραχές για τις οποίες έχω μερίδιο ευθύνης, αλλά όταν ένα πρακτορείο σου ζητάει να αδυνατίσεις, δεν είναι όλα στο χέρι σου. Το γεγονός ότι δε μίλησα σε κάποιον ειδικό ήταν δικό μου θέμα. Καλό είναι όμως οι άνθρωποι να μιλάνε», είπε ο Βασίλη; Μίχας. 

Για τις πρώτες του συνεργασίες: «Επειδή έβλεπα πολύ ωραία παιδιά στο μόντελινγκ, ήθελα να βρω τη ρευστότητα των πραγμάτων και αυτό το βρήκα στην υποκριτική. Μικρός βοηθούσα τον πατέρα στην οικοδομή. Θυμάμαι κάθε πρωί σταματάγαμε στον φούρνο και μετά πηγαίναμε για δουλειά».

Για τη για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς και τις αντιδράσεις που δέχεται: «Στον δρόμο με σταματάνε για να μου πουν αυτά που έχει κάνει ο ρόλος μου και μου λένε “ντροπή σου”.

Η μητέρα μου, όταν πάω να τη δω, επηρεασμένη από τη “Γη της Ελιάς”  μου λέει ότι είμαι κακός και ότι δε με θέλει. Της εξηγώ απλά ότι είναι ένας ρόλος. Η μητέρα μου με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “έφυγα τρέχοντας από τη δουλειά για να σε δω στη σειρά”» είπε στην κάμερα του Mega ο Βασίλης Μίχας. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164