Site icon TLIFE

Βασίλης Νομικός: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την αποχώρηση από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής 20/1, η συνεργασία του Βασίλη Νομικού με τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή Πρωινό μας, τελείωσε πρόωρα, δύο μήνες μετά την έναρξή της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βασίλης Νομικός είχε ανακοινώσει την διάθεσή του να αποχωρήσει από το “Πρωινό μας”, κάτι που έγινε αποδεκτό από την εκπομπή και το κανάλι. Αφορμή στάθηκε η στροφή της θεματολογίας τις προηγούμενες ημέρες στο Survivor, καθώς ο ίδιος θεώρησε πως δεν μπορεί να την υπηρετήσει.

Η εκπομπή Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος Βασιλική Μπασιούρη συνάντησαν τον Βασίλη Νομικό λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του και το πρωί της Δευτέρας 23/1 προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα με την πρώτη αντίδρασή του.

Όπως θα δεις, ο Βασίλης Νομικός δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. «Γεια σας παιδιά, να είστε καλά» αρκέστηκε να πει και έφυγε γρήγορα με τη μηχανή του.

YouTube video player

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Νομικός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την επόμενη ημέρα της αποχώρησής του από το “Πρωινό μας”: «Η αλήθεια δεν είναι στην αφήγηση! Μόνο τα γεγονότα είναι αληθινά! Προσεχώς…».

© 2024 tlife.gr