Βάσω Λασκαράκη: «Ο Μελέτης Ηλίας ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου»

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Μελέτης Ηλίας μίλησαν στην εκπομπή «Ελένη» και τη Φωτεινή Λασπά για τη γνωριμία, τη φιλία τους αλλά και τις διαφορές του χαρακτήρα τους.

«Την πρώτη φορά που είδα την Βάσω Λασκαράκη εκτός δουλειάς ήταν όταν μας κάλεσε σπίτι της. Εκεί είδα μια Βάσω νοικοκυρά, που τα έκανε όλα μονή της. Δεν της το είχα. Δεν είναι εύκολη η φιλία μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ιδίως στον χώρο μας», ανέφερε αρχικά ο Μελέτης Ηλίας.

«Με τον Μελέτη Ηλία είχαμε εξαιρετική χημεία από την αρχή, από το πρώτο δοκιμαστικό. Δεν ταιριάζουμε ως χαρακτήρες αλλά ταιριάζουμε επαγγελματικά» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη.

Για τις διαφορές του χαρακτήρα τους σχολίασε ο Μελέτης Ηλίας «αν ήμασταν ζευγάρι με την Βάσω θα περνούσαμε πολύ άσχημα. Είμαστε τελείως αντίθετοι. Είμαι λίγο ακοινώνητος και αντικοινωνικός».

Η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης αποκάλυψε: «Τα προβλήματα που προέκυψαν κατά καιρούς στις ζωές μας τα περάσαμε μαζί. Ο Μελέτης ήταν δίπλα μου σε όλη τη φάση του διαζυγίου. Ήταν ένας άνθρωπος που του εμπιστεύτηκα πολλά. Λίγο πριν βγει η ανακοίνωση του διαζυγίου μου, ο Μελέτης κοιτούσε το κινητό του και του έλεγα “πες μου, πότε θα βγει”».

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164