Η Βελίκα Καραβάλτσιου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για την υγεία μας Vita» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη την Κυριακή 6/4.
Η δημοσιογράφος του Mega μεταξύ άλλων, μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις αλλεργίες και τα έντονα συμπτώματα που έχει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Οι αλλεργίες είναι πλέον όλο τον χρόνο, όχι μόνο τους μήνες της άνοιξης. Επτά από τους δώδεκα μήνες. Μεγάλωσα στην Πτολεμαΐδα, αλλά με θυμάμαι από τότε που πήγα στην Θεσσαλονίκη να σπουδάσω να υποφέρω από τον Απρίλιο και μετά με τις αλλεργίες. Πήγα στον γιατρό και μου έδωσε το αντισταμινικό μου. Τα μάτια είναι υγρά και τσούζουν και νιώθω ότι έχουν μπει προς τα μέσα από το τρίψιμο. Στη μύτη, στα ιγμόρια και στον ουρανίσκο υπήρχε τρομερός κνησμός. Φταρνίσματα μπορεί να φτάσω τα οκτώ στη σειρά και το πιο ενοχλητικό είναι ο πόνος στα αυτιά», ανέφερε αρχικά η Βελίκα Καραβάλτσιου.
«Παίρνω 3 σταγόνες. Η μία είναι υαλουρονικό, η άλλη απλό δάκρυ κι η άλλη για την κοκκινίλα. Είμαι με το αλατόνερο για τη μύτη και το αντισταμινικό μου, το οποίο από τον φόβο μου το παίρνω και προληπτικά για να μη με πιάσει», είπε στη συνέχεια η δημοσιογράφος.
«Το έχω πάθει σε αποστολή για το κανάλι και να μην μπορούν να στα δώσουν χωρίς συνταγή κι εγώ να υποφέρω. Δεν έχω πολυτέλεια να μην πάω στη δουλειά, αλλά να πάω για ρεπορτάζ σε εξωτερικό χώρο με πεύκα και γύρη και να υποφέρω και να λέω να τελειώσει το γύρισμα», συμπλήρωσε η Βέλικα Καραβάλτσιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ