Site icon TLIFE

Χαμογέλα και Πάλι: Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει στο Mega – Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα

Η Σίσσυ Χρηστίδου επιστρέφει για τέταρτη σεζόν στο Mega με την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθε Σαββατοκύριακο από τις 21 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα και την ομάδα της:

Το πιο αληθινό και ζεστό χαμόγελο του Σαββατοκύριακου επιστρέφει. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η παρουσιάστρια που έχει ταυτίσει το όνομά της με τα πρωινά του Σαββατοκύριακου, συνεχίζει για τέταρτη σεζόν να χαρίζει στο τηλεοπτικό κοινό την πιο ολοκληρωμένη πρόταση ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 09:50 στο MEGA, το «Χαμογέλα και πάλι!», η σταθερή αξία στο infotainment, επιστρέφει για να κρατήσει την πιο ουσιαστική αλλά και ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές, με αποκλειστικά θέματα και ρεπορτάζ από την καρδιά όλων των γεγονότων που πρωταγωνιστούν στην επικαιρότητα.

Και φέτος, δίπλα στη Σίσσυ Χρηστίδου θα δούμε την πιο δεμένη ομάδα με εξαιρετική χημεία που ενισχύεται χρόνο με τον χρόνο: ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Νίκος Συρίγος, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο Γρηγόρης Μελάς, πάντα με φρέσκο και πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, θα σχολιάζει το τηλεοπτικό γίγνεσθαι.



Για ακόμη μία χρονιά στο MEGA βρίσκουμε τον λόγο να… χαμογελάμε και πάλι.

© 2024 tlife.gr