Χαμογέλα και Πάλι: Ο Χρήστος Βέργαδος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή – «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, ο Χρήστος Βέργαδος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο γνωστός pastry chef, ο οποίος εμφανιζόταν κάθε Κυριακή και μας έδειχνε υπέροχες γλυκές συνταγές, αποκάλυψε ότι η συνεργασία με την εκπομπή του Σαββατοκύριακου ολοκληρώθηκε και φέτος δεν θα βρίσκεται μαζί τους.

«Μετά από 4 υπέροχα χρόνια γεμάτα δημιουργία, χαμόγελα και όμορφες στιγμές, η συνεργασία μου με την εκπομπή ‘Χαμογέλα και Πάλι’ ολοκληρώνεται. Ήταν τιμή μου να μοιράζομαι μαζί σας αγαπημένες συνταγές και γεύσεις που μας έφεραν πιο κοντά. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που με στηρίξατε και δοκιμάσατε τις συνταγές μου με τόση αγάπη, αλλά και την ομάδα αυτής της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σίσσυ Χρηστίδου είμαι ευγνώμων για όλα όσα μοιραστήκαμε και για τη φιλία που χτίσαμε. Κάθε Κυριακή ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία, και φεύγω γεμάτος με όμορφες αναμνήσεις. Ανυπομονώ για ό,τι φέρει το μέλλον, αλλά πάντα θα έχω στην καρδιά μου αυτό το κομμάτι της ζωής μου. Σας ευχαριστώ για όλα! Καλή σεζόν! Τα καλύτερα είναι μπροστά μας!» έγραψε ο Χρήστος Βέργαδος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Vergados (@cvpastry)

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164