Site icon TLIFE

Χάρης Γρηγορόπουλος για Φωτεινή Ντεμίρη: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί να πω όχι σε έναν νέο έρωτα»

Για την απόφασή τους με τη Φωτεινή Ντεμίρη να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 40 χρόνια κοινής πορείας μίλησε ο Χάρης Γρηγορόπουλος στην εκπομπή Buongiorno και στον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι ακόμη δεν έχουν πάρει διαζύγιο, ενώ όπως είπε, η Φωτεινή Ντεμίρη είναι ο άνθρωπός της, και το ίδιο ισχύει και από τη δική της πλευρά για εκείνον.

«Η σχέση που έχω με τη Φωτεινή Ντεμίρη είναι πολύ σημαντική, είναι πολύ ουσιαστική και μετράει 40 χρόνια. Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι ο άνθρωπός μου ό,τι και να γίνει. Δεν είμαι single γιατί έχω οικογένεια. Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, δε μπορώ να μιλήσω για το μέλλον αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο. Μου φαίνεται αστείο να πω ότι είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έρωτα αλλά, γιατί να πω όχι; Ό,τι και να γίνει, και με κάποιον άλλον να είναι η Φωτεινή, και με άλλον να παντρευτεί, εγώ θα είμαι ο άνθρωπός της» εξομολογήθηκε ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

«Ο γιος μας ασχολείται με την υποκριτική… Αποφεύγει να λέει ποιοι είναι οι γονείς του. Είναι αστείο, γιατί όταν παιζόταν το “Καφέ της Χαράς” και πηγαίναμε να τους πάρουμε από το σχολείο, όλα τα παιδάκια τρελαινόντουσαν, τα παιδιά μας ήταν αμήχανα γιατί δε βλέπανε τη σειρά» είπε σε άλλο σημείο για τον γιο του ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

© 2024 tlife.gr