Χάρης Γρηγορόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τον χωρισμό του από την Φωτεινή Ντεμίρη – «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο»

Ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star για την πορεία του στην υποκριτική αλλά και τον χωρισμό του από την επί χρόνια σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Φωτεινή Ντεμίρη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ο ίδιος ενοχλήθηκε με την αναπαραγωγή που πήρε στο διαδίκτυο η είδηση του χωρισμού του.

«Είμαι 40 χρόνια στη δουλειά και ασχολήθηκαν περισσότερο με ένα προσωπικό μου ζήτημα πέρσι το καλοκαίρι, παρά με την δουλειά που έχω κάνει όλα αυτά τα 40 χρόνια.

Με ενοχλούσε που έμπαινα στις ειδήσεις στο διαδίκτυο και ήμουν πρώτη μούρη κάθε μέρα», ανέφερε ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Για τις σχέσεις με την πρώην σύζυγό του: «Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, έχουμε πολύ καλή σχέση».

«Τα χρήματα είναι λίγα από τις επαναλήψεις, αλλά δεν πρέπει να γκρινιάζουμε. Αυτός ο οργανισμός “ο Διόνυσος” που διαχειρίζεται τα πνευματικά μας δικαιώματα δίνει αγώνες ώστε να παίρνουμε κι αυτά τα λίγα χρήματα. Πρέπει να είμαστε ευγνώμονες», δήλωσε ο Χάρης Γρηγορόπουλος στην πρωινή εκπομπή του Star.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164