Χάρης Βαρθακούρης: “Μου λένε από το ακουστικό να μην απαντήσω στον Ανδρέα Μικρούτσικο” (video)

“Είμαι χαρούμενος που η γυναίκα μου βρήκε αμέσως επαγγελματική στέγη και είμαι διπλά χαρούμενος που είμαστε κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη” δήλωσε ο Χάρης Βαρθακούρης στην κάμερα του “Ευτυχείτε” για τη μεταγραφή της συζύγου του Αντελίνας στον ΣΚΑΪ αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο από τον Γενάρη να τους δούμε να παρουσιάζουν μαζί μια εκπομπή.

Ακόμη ο γνωστός τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Ανδρέα Μικρούτσικο εξηγώντας πως αν και από πλευράς του δεν υπάρχει κάποια κόντρα πολλές φορές δε μπαίνει στη διαδικασία να του απαντήσει γιατί δε του το επιτρέπουν.

«Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία κόντρα.  Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θέλει και δικαίως ενδεχομένως, να έχει την τελευταία λέξη και του την παραχωρώ. Δεν έχω λόγο ούτε να αντιδράσω ούτε να απαντήσω. Καμιά φορά και από το ακουστικό μου λένε: «Μην απαντήσεις!», αν έχει πει κάτι το οποίο θα σήκωνε απάντηση. Το αφήνω να περάσει, δεν τρέχει τίποτα. Ο Ανδρέας δεν έχει ακουστικό, εξού κι εγώ καλούμαι συνέχεια να του βάζω φρένο» είπε χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164