Χώρισαν Τίτος Λαχανάς και Αριστέα Αλεξανδράκη: «Είμαι ελεύθερος εδώ και τρεις εβδομάδες, της εύχομαι τα καλύτερα»

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αριστέα Αλεξανδράκη με τον Τίτο Λαχανά. Οι δύο παίκτες που έγιναν γνωστοί μέσα από τη συμμετοχή τους στο φετινό Fame Story και έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το μουσικό show ρίξει αυλαία, δεν είναι πια μαζί.

Την αποκάλυψη έκανε ο τραγουδιστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Breakfast@star και στον δημοσιογράφο, Στέλιο Δρουμαλιά.

«Είμαι ελεύθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου», είπε ο Τίτος Λαχανάς, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Τίτος Λαχανάς μιλώντας για την σύντροφό του, Αριστέα Αλεξανδράκη είχε εξομολογηθεί: «Με την Αριστέα είχαμε από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε καλή επαφή. Είχαμε χημεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο συναίσθημα. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα. Ήταν πιο κλειστή, φαινόταν κιόλας, νομίζω, και από τη στάση του σώματός της. Στη διάρκεια του σόου απομακρυνθήκαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε πράγματι τη βραδιά του ΝΟΧ. Πιο νωρίς δεν θα τολμούσα να την προσεγγίσω. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Αριστέα, όταν έπρεπε να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί και με φώναξε να καθίσω δίπλα της, και τότε σκέφτηκα “άλλον κάτι συμβαίνει εδώ”».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164