Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Εκτός Super Κατερίνα τη νέα τηλεοπτική σεζόν – Τι έλεγε μία ημέρα πριν από το φινάλε

Με μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου γνωστοποίησε την επιστροφή της στα γραφεία του Alpha και τη συνάντησή της με παλιούς και νέους συνεργάτες.

Από τη φωτογραφία απουσίαζε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή Summer’s Cool δε θα βρίσκεται αυτήν την τηλεοπτική σεζόν στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

Όπως ανέφερε μάλιστα, ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης, η δημοσιογράφος ενημερώθηκε τον Ιούλιο ότι συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό της εταιρίας παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barkingwell Media.

Στο αποχαιρετιστήριο πάρτι της εκπομπής, στις 5 Ιουλίου, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είχε προχωρήσει σε μία αινιγματική δήλωση που προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ: «Όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι στο σπίτι σου, τι σημαίνει ότι πετάς τα παλιά έπιπλα; Μπορείς να βάψεις τους τοίχους σου. Τις ανακοινώσεις τις κάνουν τα κανάλια, επομένως ότι μία ημέρα πριν τελειώσει η εκπομπή, θεωρείς ότι είναι τίμιο ότι είναι τίμιο να το κάνεις αυτό; Όχι. Υπάρχουν οι πραγματικοί ιθύνοντες που θα κάνουν την ανακοίνωσή τους».

Με την Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκονται επίσης οι: Γρηγόρης Γκουντάρας, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Πουλόπουλος και Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164