Site icon TLIFE

Χριστίνα Αλούπη: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για το διαζύγιο – «Θα υπερασπιστώ τους δημοσιογράφους»

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιστροφή της στις ΗΠΑ, την μητρότητα αλλά και όσα γράφονται κατά καιρούς για τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Κέφαλο. 

«Επαγγελματικά με τι καταπιάνεσαι αυτή τη στιγμή;» ρώτησε ο δημοσιογράφος τη Χριστίνα Αλούπη.

«Είμαι μαμά, με αυτό καταπιάνομαι», απάντησε ενώ μίλησε για το διάστημα που έζησε εκτός Ελλάδος: «Οι ΗΠΑ είναι μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Εκεί γνώρισα τον σύζυγό μου, έκανα τα παιδιά μου. Επαγγελματικά δούλεψα σε έναν χώρο που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα από το εξωτερικό να δουλέψουν. Έχω ακούσει και το χαζό “ε, ναι αλλά δεν πήρες και Όσκαρ”. Δεν πήγα εγώ να πάρω Όσκαρ;»

Για τις αλλαγές στα media και τα τηλεοπτικά πρόσωπα: «Πλέον στην τηλεόραση προσέχουμε περισσότερο αυτά που λέμε γιατί ο κόσμος δεν ανέχεται πολλά και ό,τι λέμε καταγράφεται και μετά μας κυνηγάει. Όταν έκανα εγώ τηλεόραση, το τι λεγόταν τότε στον αέρα, δεν μπορείτε να φανταστείτε. Αν αυτό γινόταν σήμερα, θα είχαν κοπεί οι μισές εκπομπές», σχολίασε η Χριστίνα Αλούπη.

Για τα κατά καιρούς δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κέφαλο: «Θα υπερασπιστώ τους δημοσιογράφους διότι πρέπει να γράψουν κάτι. Πρέπει να υπάρχει ζουμί, να υπάρχει θέμα και να υπάρχει κάτι που πρέπει να γράφεται κάτι γενικότερα. Αν περιμένανε να επιβεβαιωθεί κάτι για να το γράψουν, δεν θα γράφονταν ποτέ τίποτα», είπε η Χριστίνα Αλούπη. 

© 2024 tlife.gr