Χριστίνα Φαρμάκη: Η δημοφιλής τραγουδίστρια των 90’s που ζει πλέον στην Αγγλία – «Δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα»

Η Χριστίνα Φαρμάκη, η τραγουδίστρια που μεσουρανούσε στη δεκαετία του ’90, παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η τραγουδίστρια, η οποία πλέον ζει στην Αγγλία μίλησε για την περίοδο που ασχολούταν με το τραγούδι, τη νέα της ζωή, τα Καλλιστεία αλλά και για το νέο επαγγελματικό της εγχείρημα.

«Τα τελευταία πέντε χρόνια ζω στην Αγγλία, αποφασίσαμε να μείνουμε εκεί με τον σύζυγό μου για τα παιδιά μας. Δεν το μετάνιωσα ποτέ. Το τραγούδι είναι καθαρά μια προηγούμενη ζωή, άλλη ζωή. Μετά από τόσα χρόνια έχω καταλήξει ότι δεν ήμουν για αυτό το επάγγελμα. Δεν τραγουδώ ποτέ, δεν ακούω ποτέ τα τραγούδια μου. Υπήρξαν πολλές απογοητεύσεις, δεν ήθελα να συμβιβαστώ με πολλά πράγματα. Για εμένα ήταν εύκολη η απόφαση να αποσυρθώ. Ήμουν τόσο γεμάτη από την οικογένεια μου, που δεν μου έλειπε καθόλου. Είχα φτάσει σε σημείο κατάθλιψης με τους φωτογράφους και τα δημοσιεύματα. Έβγαλα πολλά χρήματα, αυτό ήταν από τα θετικά πράγματα» εξομολογείται η Χριστίνα Φαρμάκη.

«Τα καλλιστεία τα θυμάμαι ως κακή εμπειρία, υπάρχει τρομερή εκμετάλλευση για τα μικρά και νεαρά κορίτσια. Βγήκα με άνεση και φαινόταν σαν έπαρση» τόνισε η Χριστίνα Φαρμάκη.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164