Site icon TLIFE

Χριστίνα Παππά: Η άγνωστη επίθεση που δέχτηκε στη Μύκονο – «Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλα αυτά συμβαίνουν σε μένα»

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πόσο θείο δώρο είναι για εκείνη η εγγονή της, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχτηκε για μια θέση πάρκινγκ στη Γλυφάδα, όταν οδηγός μετά από έντονη διαφωνία της έκλεισε το αυτοκίνητο, ενώ βγήκε από το δικό του όχημα και τη χτύπησε.

«Δεν έπιασα ποτέ θέση πάρκινγκ ΑμεΑ, να το ξεκαθαρίσω αυτό. Είμαι πολύ ευαίσθητη σε θέματα ηλικιωμένων και παιδιών. Μπλόκαρα στην αρχή, αυτός με είχε κλείσει τελείως, μπήκα από τη θέση του συνοδηγού, του έκλεισα τον δρόμο. Του είπα να μου ζητήσει συγγνώμη για όλα αυτά που είπε και δεν με άφησε. Η αστυνομία με έσωσε από τα χέρια του οδηγού όσο με έπνιγε», ανέφερε αρχικά η Χριστίνα Παππά και στη συνέχεια αποκάλυψε τη νέα άγνωστη λεκτική επίθεση που δέχτηκε στην Μύκονο.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο όλα αυτά συμβαίνουν σε μένα. Μου ξανά έτυχε πάλι στη Μύκονο, ήταν και γνωστός εν τέλει. Ήταν ένας σε μηχανή έξω από το καράβι, ήμουν με τη μαμά μου και άρχισε να μου μιλάει άσχημα» αποκάλυψε η επιχειρηματίας.

 

«Δεν θα επέτρεπα βίαιες συμπεριφορές. Έφυγα από τον πρώτο μου γάμο επειδή μου έδωσε χαστούκι», τόνισε η Χριστίνα Παππά.

© 2024 tlife.gr