Χριστίνα Παππά στην Τατιάνα Στεφανίδου: «Με πάτησε με το αυτοκίνητό του, ο γιος μου ήθελε να τον λιντσάρει»

Ταραγμένη η Χριστίνα Παππά μετά την επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο άνδρα χθες, Τετάρτη 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Γλυφάδας για μια θέση πάρκινγκ.

Η γνωστή ηθοποιός μέσα από αναρτήσεις της στο instagram περιέγραψε το συμβάν, όσο εκείνη είχε παρκάρει το όχημά της έξω από το φαρμακείο με τον περαστικό να ξεκινά αρχικά μια λεκτική επίθεση.

«Μπήκα σε ένα φαρμακείο για να πάρω φάρμακα – με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ – και μπαίνει ένας μέσα στο φαρμακείο και άρχισε και έβριζε πολύ προσβλητικά για το αυτοκίνητο», είπε στο instagram, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως κατά την έξοδό της από το φαρμακείο ο άνδρας την πάτησε με το αυτοκίνητό του – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Η Χριστίνα Παππά στο T-live

Μόλις λίγα λεπτά μετά τις αναρτήσεις της Χριστίνας Παππά, το T-live επικοινώνησε με την ίδια η οποία εμφανίστηκε σοκαρισμένη στην εκπομπή και περιέγραψε αναλυτικά το χρονικό της επίθεσης.

«Πήρε φόρα και με πάτησε (σ.σ. με το αυτοκίνητο), έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πώς όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι», είπε η Χριστίνα Παππά.

Όσο για την επόμενη κίνησή της να κάνει μήνυση κατά του άγνωστου άνδρα, η Χριστίνα Παππά σημείωσε: «Ήρθε ο γιος μου κλαίγοντας έξω να τον λιντσάρει και του είπε “χίλια συγγνώμη, έχω χάσει τη δουλειά μου και έχω ένα παιδί άρρωστο με ένα συγκεκριμένο πρόβλημα”», με αποτέλεσμα η γνωστή ηθοποιός να μην τον μηνύσει τελικά…

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το T-live:

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164