Site icon TLIFE

Χριστίνα Παππά: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που δέχεται επίθεση στη Γλυφάδα

Επίθεση από άγνωστο άνδρα δέχτηκε στη Γλυφάδα η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας όσο βρισκόταν μέσα στο Φαρμακείο δέχτηκε λεκτική επίθεση, όταν κάποιος από τους περαστικούς ύψωσε τους τόνους διαφωνώντας για μια θέση πάρκινγκ.

Όπως καταγγέλλει η Χριστίνα Παππά βγαίνοντας από το φαρμακείο, ο άνδρας της επιτέθηκε, με την ίδια να ζητά βοήθεια από περαστικούς. 

Χριστίνα Παππά – Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο

Η εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο πρόβαλε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης. Όπως θα δεις στο παρακάτω απόσπασμα, ο άνδρας σπρώχνει στο καπό του αυτοκινήτου τη Χριστίνα Παππά συνεχίζοντας να την πιάνει από το χέρι με βίαιες κινήσεις.

 

Όσα αναφέρει η Χριστίνα Παππά

Μιλώντας στο Tlive και στην Τατιάνα Στεφανίδου η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε για το συμβάν: «Πήρε φόρα και με πάτησε (σ.σ. με το αυτοκίνητο), έπεσα πάνω στο καπό. Βγήκε έξω, με άρπαξε από τα χέρια και με πέταξε πάνω στο αυτοκίνητο. Ήταν κάποια άτομα εκεί και μας χωρίσανε, περισσότερο οι γυναίκες.

Μου ζητούσαν να ηρεμήσω. Πώς όμως; Με έναν άνθρωπο που με έχει βρίσει, με έχει χτυπήσει, με έχει πατήσει. Στο τέλος θα μας βρίζουν, θα μας χτυπάνε τις γυναίκες και αυτοί θα μένουν ατιμώρητοι», είπε η Χριστίνα Παππά.

© 2024 tlife.gr