Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Ο Σασμός, οι κρίσεις άγχους και η παρατήρηση που δέχτηκε – «Ήσασταν πολύ ψυχρή»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η τηλεοπτική «Αργυρώ» της σειράς Σασμός μίλησε στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη για τον ρόλο της στη σειρά του Alpha αλλά και τις αλλαγές στη ζωή της.

«Η Αργυρώ πολύ τον κατσαδιάζει τον Αστέρη, οπότε μάλλον θέλει να τον βλέπει και έχει βρει αυτόν τον τρόπο. Θα αργήσει όμως η στιγμή που θα δούμε κάποια σύνδεση του Αστέρη με το μωρό», είπε η Χριστίνα Χειλκά Φαμέλη για τον ρόλο της ως Αργυρώ και τις σχέσεις της με τον Αστέρη.

Για την πιο δύσκολη σκηνή: «Όταν έμαθα τον θάνατο του Πετρή, ήταν η πιο δύσκολη, η πιο απαιτητική σκηνή για μένα και την δούλευα και πάρα πολύ καιρό. Με δυσκόλεψε πολύ», ανέφερε η ηθοποιός.

Για τις κρίσεις άγχους: «Είμαι άνθρωπος που στρεσάρεται εύκολα, αν και τα τελευταία χρόνια δεν το επιτρέπω τόσο στον εαυτό μου, αντιστέκομαι. Είχα και κρίσεις άγχους, αλλά όσο μεγαλώνω αντιστέκομαι, προσπαθώ να το κοντρολάρω».

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για το περιστατικό στο Κολωνάκι

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε το περιστατικό με έναν περαστικό που της μίλησε σε έξοδό της στο Κολωνάκι: «Άνετα νιώθω με τον κόσμο και όλο αυτό μου δίνει χαρά. Περπατούσα τις προάλλες στο Κολωνάκι -μπορεί να το δει αυτός που μου έκανε την “επίθεση”-  μου μίλησε ένας άνθρωπος στο δρόμο και εγώ δεν το κατάλαβα γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη, είχα γίνει μούσκεμα καθώς περπατούσα να φτάσω κάπου και δεν ήμουν τόσο χαρούμενη όσο θα περίμενε.

Και μετά μου έστειλε ένα μήνυμα στο instagram: “Σας είδαμε στο δρόμο και ήσασταν πάρα πολύ ψυχρή”. Παιδιά είμαστε άνθρωποι, όπως κι εσείς, έχουμε τα άγχη μας, τις δουλειές μας», αποκάλυψε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη για την παρατήρηση που δέχτηκε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164