Site icon TLIFE

Χρήστος Μαρκογιαννάκης στο Στούντιο 4: «Είχα πει στην Άννα Βίσση ότι θέλω να γίνει ηρωίδα σε βιβλίο μου»

Τον συγγραφέα Χρήστο Μαρκογιαννάκη φιλοξένησαν στο Στούντιο 4 το μεσημέρι της Δευτέρας 14/10 η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο γνωστός συγγραφέας αναφέρθηκε στο προηγούμενο βιβλίο του που φέρει τον τίτλο «Θάνατος επί σκηνής», το οποίο όπως αποκάλυψε εμπνεύστηκε από την Άννα Βίσση. Μάλιστα, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης είπε ότι το είχε εξομολογηθεί αυτό και στην ίδια την τραγουδίστρια αποκαλύπτοντας την αντίδρασή της.

«Το προηγούμενο βιβλίο μου λέγεται “Θάνατος επί σκηνής”, μιλάει για μια διάσημη Ελληνίδα που σκοτώνεται. Μιλάει για μια τραγουδίστρια η οποία μετά από 40 χρόνια καριέρας, στην αποχαιρετιστήρια συναυλία της δολοφονείται μπροστά στο κοινό της… Η αγάπη μου για την Άννα Βίσση είναι δεδομένη και της το έχω πει. Όπως έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ, “ο καθένας σκοτώνει ό,τι αγαπά”, εγώ την Άννα Βίσση την αγαπώ πάρα πολύ και σαν τραγουδίστρια και σαν καλλιτέχνη, και σαν άνθρωπο.

Δεν την ξέρω πολύ καλά, δεν είναι κολλητή μου σε καμία περίπτωση. Από τις λίγες φορές όμως που έχουμε βρεθεί μου έχει κάνει τρομερά καλή εντύπωση. Σε μια συζήτησή μας, της είπα ότι έχω γράψει ένα βιβλίο που μια μεγάλη τραγουδίστρια δολοφονείται στη σκηνή. Δεν αγρίεψε, έχει φοβερό χιούμορ, είναι καταπληκτική. Ίσα ίσα της άρεσε κιόλας» είπε ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

© 2024 tlife.gr