Χρήστος Μάστορας: Αυτοί είναι οι όροι για την πρώτη μεγάλη συνέντευξη μετά τα όσα συνέβησαν με τη Μαρινέλλα και τον μάνατζέρ του

Αναμφίβολα, ο Χρήστος Μάστορας είναι ένα από τα πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων και ιδιαίτερα περιζήτητος για συνέντευξη σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή.

Σύμφωνα με τη Νάνσυ Παραδεισανού στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», υπάρχουν πολλά αιτήματα τόσο στη δισκογραφική του εταιρία, Panik Records, όσο και στην εταιρία παραγωγής της ταινίας για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη. Ο ίδιος λοιπόν και η εταιρία του αποφάσισαν να μιλήσει στο «Στούντιο 4» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και θα αναφερθεί στα όσα συνέβησαν με τη Μαρινέλλα, στη διακοπή της συνεργασίας με τον μάνατζέρ του Γιάννη Κουτράκη (διάβασε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TLIFE) καθώς και στην προσωπική του ζωή με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χρήστος Μάστορας θα μιλήσει για όλα όσα απασχόλησαν την επικαιρότητα χωρίς όμως να κατονομάζει. Η «συμφωνία» που έχει γίνει είναι να του γίνουν ερωτήσεις σχετικά με τα φλέγοντα ζητήματα χωρίς όμως διευκρινιστικές ερωτήσεις. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164