Χρήστος Νικολόπουλος: Απαντά πρώτη φορά για την Αθηνά Καμπάκογλου και την εκπομπή στην ΕΡΤ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου παραχώρησε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε η πρώην συνεργάτιδά του, Αθηνά Καμπάκογλου, σε σχέση με το τέλος της εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων» στην ΕΡΤ2.

«Είναι η 7η χρονιά εδώ στο Περιβόλι του Ουρανού. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, είμαστε μια παρέα που ταιριάξαμε», είπε αρχικά για την έναρξη των εμφανίσεών του ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Την έχω εκτιμήσει πάρα πολύ την κυρία Αθηνά Καμπάκογλου. Έμαθα πολλά πράγματα, είναι από τους καλύτερους επαγγελματίες που έχω γνωρίσει. Οι διαφορές που έχει ή είχε αυτή με την ΕΡΤ δεν τις γνωρίζω, γι’ αυτό δεν μπορώ να έχω γνώμη. Τα λέγαμε τον πρώτο καιρό. Ήταν στεναχωρημένη και ήταν λογικό», επισήμανε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Όσον αφορά στη νέα του εκπομπή στη Δημόσια Τηλεόραση με τίτλο «Νύχτα Στάσου» στο πλευρό της Μελίνας Ασλανίδου και της Λίνας Νικολακοπούλου, ο Χρήστος Νικολόπουλος ανέφερε: «Στα ίδια πλαίσια θα κινούμαστε και πάλι, σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες και ερμηνευτές».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164