Χρήστος Βολικάκης – Survivor 2024: «Η Ασημίνα και η Δαλάκα δεν είναι πραγματικές φίλες – Δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία»

Χείμαρρος ο Χρήστος Βολικάκης για τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor 2024. Ο 35χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» λίγες μέρες μετά την απόφασή του να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. 

«Δεν ήταν ανατρεπτική η αποχώρησή μου. Ήμουν στα όριά μου και δεν άντεξα ούτε μια ώρα παραπάνω στο παιχνίδι. Δεν ήμουν καλά, έκανα υπομονή. Έπεσα στις παγίδες του επαγγελματία παίκτη ριάλιτι, Αλέξη Παππά, δεν τον απείλησα, φάνηκε και στο βίντεο. Απ’ έξω μού έλεγαν να προσέχω με τον Αλέξη. Είναι θρασύς», ανέφερε ο Χρήστος Βολικάκης.

Ο Χρήστος Βολικάκης συνέχισε: «Η Ασημίνα και η Δαλάκα δεν είναι φίλες, τις έλεγα βασίλισσες, αλλά δεν περίμενα τέτοια διπροσωπία. Είχα το θάρρος να αποχωρήσω, δεν το έκανα για να τους ξεσκεπάσω. Έχουν ξεσκεπαστεί μόνοι τους από τα προηγούμενα Survivor.

Όσο για την Μαρία Αντωνά: Γιατί να ζητήσω συγγνώμη; Δεν έχω να ζητήσω συγγνώμη από κανέναν. Προσπάθησαν να με βγάλουν ψεύτη», ανέφερε ο Χρήστος Βολικάκης για το Survivor 2024.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164