Χρύσα Κατσαρίνη: Η εξομολόγηση για την κακοποιητική σχέση – «Συνέβη για έξι ώρες συνεχόμενα»

Η Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δάφνης Καραβοκύρη στο Youtube, μιλώντας για προσωπικές της εμπειρίες μέσα από το νέο Sex Podcast. 

Η γνωστή stand-up comedian κάνοντας προσωπικές εξομολογήσεις μίλησε για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν.

«Για ένα διάστημα μετά ήθελα να μείνω μόνη μου, πάντα το κάνω αυτό. Ειδικά όταν έχεις περάσει από κακοποιητική σχέση, είσαι κάποιος άλλος μετά. Γιατί είσαι αυτός που ήσουν, με το τραύμα. Οπότε πρέπει να επαναπροσδιορίσεις το ποια είσαι. Οπότε παίρνω χρόνο γενικά, δεν μπαίνω σε σχέση, ούτε σeξ κάνω για ένα διάστημα. Μου έκανε καλό αυτό», ανέφερε η Χρύσα Κατσαρίνη για το διάστημα μετά τον χωρισμό της. 

«Σίγουρα με γέμισε με φόβο και καχυποψία η κακοποιητική σχέση που είχα, αλλά και με γνώση και εμπειρία. Αναγνωρίζω τα red flags πολύ γρήγορα. Και πριν τα αναγνώριζα τα προειδοποιητικά σημάδια, τα έβλεπα, απλά τα αγνοούσα, επέλεγα να μην τα δω.  Κάπως απέφευγα να μην τα δω, τώρα πλέον όχι», πρόσθεσε η Χρύσα Κατσαρίνη. 

«Οι τοξικοί άνθρωποι δυστυχώς κάνουν πάρα πολύ καλό σeξ. Είναι η υπερδύναμή τους. Τον αγαπούσα ως άνθρωπο πάρα πολύ, γι’ αυτό και έζησα ό,τι έζησα μαζί του και έμεινα όσο έμεινα. Έλεγα: “τώρα πέρασε το περιστατικό με την κακοποίηση, είμαστε καλά, δεν θα ξανασυμβεί αυτό που συνέβη για έξι ώρες συνεχόμενα”. Έκανα σeξ γιατί ένιωθα πως είμαστε καλά», πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Χρύσα Κατσαρίνη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164