Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τη συνάντησή της με τη Βίκυ Καγιά – «Δεν το πήρα χαμπάρι, είμαι αλλού»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί μετά τις πληροφορίες για τη συνάντησή της με τη Βίκυ Καγιά στο ίδιο event.

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σου Σού» οι δύο γυναίκες δεν αντάλλαξαν κουβέντα, ενώ κάποια στιγμή η Βίκυ Καγιά πέρασε από το τραπέζι της Ζενεβιέβ Μαζαρί χαιρετώντας μόνο τον σύζυγό της. 

«Βρεθήκαμε σε ένα event και δεν είναι η πρώτη φορά, φαντάζομαι δεν θα είναι και η τελευταία. Με την Βίκυ Καγιά δεν έχουμε κάποια επικοινωνία, αλλά δεν έγινε και κάποιο σκηνικό. Ήμασταν σε ένα event πολύ όμορφο, δεν την είδα εγώ, ήμασταν σε εντελώς διαφορετικό τραπέζι», απαντά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Όσο για το εάν η Βίκυ Καγιά επέλεξε να χαιρετήσει μόνο τον σύζυγό της: «Θα τον ρωτήσω, δεν το πήρα χαμπάρι, είμαι αλλού. Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν ξέρω τι μου λέτε…  Το βρίσκω και λίγο αστείο που το συζητάμε αυτό. Έχουμε πάρει διαφορετικούς δρόμους, δεν το θεωρώ περίεργο», απάντησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164