Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δε μπορεί να με βοηθήσει με τα παιδιά – Είπα την αλήθεια μου, δεν έβλαψα κάποιον»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» έκανε η Ζέτα Θεοδωροπούλου, η οποία μίλησε για όλους και για όλα.

Μέσα σε όλα, η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μίλησε για την προσωπική της ζωή, το τέλος του γάμου της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, αλλά και για τη  σχέση τους σήμερα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, ολοένα και ανεβαίνουμε ψυχολογικά. Σίγουρα θα πάω κάπου με τα παιδάκια μου τον Ιούλιο, τον Αύγουστο δεν έχω κλείσει κάτι ακόμη», είπε αρχικά η Ζέτα Θεοδωροπούλου. 

Σχετικά με το αν ο Παναγιώτης Ταχτσίδης την βοηθά με τα παιδιά, η Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντησε: «Δεν μπορεί να με βοηθήσει γιατί είναι στη Ρουμανία, αν ήταν εδώ θα με βοηθούσε. Όταν ήταν εδώ με βοηθούσε, δεν έχω παράπονο σε αυτό. Δεν έχουμε κάνει ακόμα αίτηση, είχαμε κάνει ραντεβού. Το θέμα το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι, θέλω να έχω μια καλή σχέση με τον πατέρα των παιδιών μου». 

«Είναι ένας άνθρωπος που πλέον τον αγαπάω σαν άνθρωπο και σαν πατέρα των παιδιών μου, θέλω να είναι καλά. Όταν κάνουμε την αίτηση και βγει και το διαζύγιο, αυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει. Έχουμε επικοινωνία σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τα παιδιά είναι προτεραιότητα και των δύο», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Για το αν έχει μετανιώσει που δημοσιοποίησε κάποια πράγματα για τη σχέση της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, η Ζέτα Θεοδωροπούλου απάντησε: «Δεν ξέρω αν θα άλλαζα κάτι, γιατί η αλήθεια πρέπει να συνοδεύεται από σιωπή; Δεν έχω μετανιώσει καθόλου, εγώ είπα την αλήθεια μου δεν έβλαψα κάποιον. Είμαι και εγώ παρορμητική οπότε με το που μου το στείλανε, το είδα και το ανέβασα, δεν σκέφτηκα». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164