Ζέτα Θεοδωροπούλου: Ξεκαθαρίζει για το διαζύγιο από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη – «Είχαμε ένα email τον Απρίλιο»

Για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, μίλησε η Ζέτα Θεοδωροπούλου στην κάμερα του ANT1.

Μετά την ανάρτηση – ξέσπασμα για τον πρώην σύζυγό της, η Ζέτα Θεοδωροπούλου υποστήριξε πως ήταν ένα ξέσπασμα της στιγμής, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, όπως αναπαράγει το περιβάλλον του Παναγιώτη Ταχτσίδη.

«Ήταν μια έκρηξη θυμού την οποία μοιράστηκα με τον κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήθελα να γίνει επί τούτου όλο αυτό, σε καμία περίπτωση για να με λυπηθούν οι γυναίκες», ανέφερε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

«Επειδή κυκλοφορεί ότι υπάρχει αίτηση διαζυγίου, αυτή τη στιγμή μεγαλώνω μόνη μου τρία παιδιά. Οι δηλώσεις για αίτηση διαζυγίου είναι ανακρίβεια, στις 5/6 πήγαμε στη δικηγόρο και απλά συζητήσαμε. Δεν υπάρχει καμία αίτηση διαζυγίου που βγαίνουν και λένε οι κοντινοί του αλλά και ο ίδιος», πρόσθεσε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Όσο για την στάση που φαίνεται να κρατά ο Παναγιώτης Ταχτσίδης:  «Βγαίνει και λέει ότι είναι δίπλα στα παιδιά του και την ώρα που κάνει αυτές τις δηλώσεις είναι διακοπές σε κυκλαδίτικο νησί και προκαλεί.

Δεν δέχομαι να βγαίνει και να λέει ο καθένας ότι υπήρχε αίτηση διαζυγίου. Είχαμε ένα κοινό email τον Απρίλιο από τη δικηγόρο με το οποίο δεν ασχολήθηκε κανένας. Φυσικά και να προχωρήσει τη ζωή του που την έχει προχωρήσει, δεν θέλω να υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε η Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164