Ζήνα Κουτσελίνη: Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε συγγνώμη, εκείνη όχι

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσαν τα όσα είπε για τον Απόστολο Λύτρα η Ζήνα Κουτσελίνη, ότι «καταστράφηκε η καριέρα του στο ζενίθ της», η παρουσιάστρια επιχείρησε να δώσει διευκρινίσεις στο ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής.

Υπό το βάρος των χιλιάδων επικριτικών σχολίων, η Ζήνα Κουτσελίνη τα «έριξε» στην «κοπτοραπτική» του διαδικτύου, ισχυρίστηκε ότι δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη της και επέμεινε στα λεγόμενά της που προκάλεσαν σάλο.

«Η φράση μου ήταν ακριβώς σε ρητορικό ερώτημα: εσείς αμφισβητείτε αυτή τη στιγμή ότι μία καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται; Αυτό έρχεται σε μία στιγμή που έχουν προηγηθεί πολλά πράγματα για το πώς νιώθει ένα παιδί, το πώς καταδικάζω όλο αυτό που συνέβη γιατί υπήρξα παιδί κακοποιητικής σχέσης, εκεί παρεμβαίνει ο Δημήτρης Μαρέβης και δεν ολοκληρώνω τη σκέψη μου» ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Στη συνέχεια, και ενώ το θέμα είναι ο Απόστολος Λύτρας και ο άγριος ξυλοδαρμός της συζύγου του, η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για τα βασανισμένα παιδικά της χρόνια και σε έντονη συναισθηματική φόρτιση έκανε αναφορά στη συγχώρεση του πατέρα της και στην πληγωμένη ψυχή της.

«Έχω αφήσει πίσω μου αυτό το σκληρό, δικό μου παρελθόν και προχωρώ μπροστά. Όμως σε αυτό το μπροστά δε μπορώ να μην επισημαίνω ότι αυτή τη στιγμή έρχεται μία απόφαση όπου ο ένας είναι στο ζενίθ της καριέρας του, η σύζυγός του είναι επίσης μαζί του σε αυτήν την καριέρα του, γιατί μαζί την έχτισαν, τα έχω προ-πει όλα αυτά, έχουν δώσει κοινές συνεντεύξεις, έχει ερωτηθεί η σύζυγός του για το αν είναι καλός και έχει πει ότι είναι ο πιο τρυφερός άνθρωπος του κόσμου, τους έχω νιώσει μαζί, τους έχω ζήσει μαζί. Μαζί ήμασταν στα γενέθλια του Αρναούτογλου άρα εγώ δεν γνώριζα κάτι. Αυτά είναι δικά τους ζητήματα. Μη μου χρεώνετε πράγματα που ενδεχομένως θέλετε να χρεώσετε στη δικαιοσύνη ή σε κάποιους άλλους. Ήμουν ξεκάθαρη από την αρχή. Η διαδρομή της αλήθειας είναι μία», είπε λίγο αργότερα η Ζήνα Κουτσελίνη κάνοντας έκκληση στο κοινό να δει ολόκληρη την εκπομπή και αν συνεχίσει να την κατηγορεί, τότε θα ζητήσει συγγνώμη!

Η Ζήνα Κουτσελίνη επέμεινε στα λεγόμενά της και «λύγισε» ενθυμούμενη το δικό της παρελθόν και όχι για την 37χρονη Σοφία Πολυζωγόπουλου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα, όπως ο ίδιος ομολόγησε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164