Ζωή Κρονάκη: «Έχω υπάρξει εργαζόμενη και νοικοκυρά σε μια περίοδο που δεν βγαίναμε οικονομικά»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» και στον Σαράντη Μαριεττή έκανε η Ζωή Κρονάκη.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το «θέμα» που έχει προκύψει με το νοικοκυριό, μετά τις τοποθετήσεις της Αντελίνας Βαρθακούρη και της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Είμαστε μια ομάδα που αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την τηλεοπτική συγκυρία. Έχω υπάρξει εργαζόμενη και νοικοκυρά σε μια περίοδο που δεν βγαίναμε οικονομικά στο σπίτι. Πήγαινα στη δουλειά με τύψεις. Η κάθε γυναίκα αποφασίζει πώς θα μεγαλώσει τα παιδιά της. Δεν υπάρχει μια μανιέρα.

Δεν μου αρέσει η τοξικότητα, υποστηρίζω τη διαδρομή στο φως. Η οργή και ο θυμός είναι μεταμφιεσμένη θλίψη. Γι’ αυτό πολλές γυναίκες βγάζουν το μένος τους σε γνωστά πρόσωπα. Ακόμα δεν έχουν γίνει συζητήσεις για του χρόνου, αλλά το κλίμα είναι θετικό. Είμαστε σε επικοινωνία με τη διοίκηση της ΕΡΤ και αγαπάμε αυτό το τηλεοπτικό σπίτι», είπε η Ζωή Κρονάκη.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164