Site icon TLIFE

Ζωή Παπαδοπούλου για Χάρις Αλεξίου: «Έχει πολύ ωραία σχέση με την κόρη μου, την αγαπώ και την ευγνωμονώ»

Η Ζωή Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Buongiorno» και τον Χρήστο Λυσσέα και μίλησε για την συναυλία της για τις γυναίκες – θύματα ενδοοικογενειακής βίας, την κόρη της και την σχέση της με την Χαρούλα Αλεξίου.

«Πρόκειται για μια δράση που έχει να κάνει με τις κακοποιημένες γυναίκες, την ενδοοικογενειακή βία, όλο αυτό που βλέπουμε και βιώνουμε. Πάντοτε συνέβαινε αλλά τώρα η πληροφορία είναι παντού. Χρειάζεται να υπάρξει ένα νομικό πλαίσιο ώστε να νιώσει η γυναίκα ότι μπορεί να καταγγείλει ό,τι της συμβαίνει αλλά να μην πάει στο αστυνομικό τμήμα και απέξω να δολοφονηθεί», είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Με αγχώνει αυτό που έχω και κόρη. Προσπαθώ με τον άντρα μου να της δώσουμε εφόδια αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό, έχει να κάνει με τον περίγυρο. Με εκνευρίζει όταν λένε «δεν άκουσα δεν είδα» όταν κακοποιείται μια γυναίκα. Ακούμε τις φωνές και δεν κάνουμε τίποτα. Είναι μια μορφή συνένοχης», συνέχισε η Ζωή Παπαδοπούλου.

«Είναι ωραία η ζωή με την κόρη μου στο σπίτι. Υπάρχει χαρά στο σπίτι. Σβήνει ό,τι αρνητικό με ένα της χαμόγελο, και δεν μπορείς παρά να της το επιστρέψεις αυτό», τόνισε αναφορικά με την κόρη της.

 

Για την Χαρούλα Αλεξίου – που είναι νονά της κόρης της δήλωσε: «Είναι σημαντικό κεφάλαιο στην ζωή μου η Χάρις Αλεξίου, έχει πολύ ωραία σχέση με την κόρη μου. Την αγαπώ και την ευγνωμονώ. Το ντοκιμαντέρ που θα κάνει η Χάρις Αλεξίου έχει να κάνει με τα “100 χρόνια ελληνικό τραγούδι”».

© 2024 tlife.gr