Mega και ΑΝΤ1 : Πότε πέφτουν στην μάχη του prime-time ;

Υπομονή και σε λίγες ημέρες όλα τα τηλεοπτικά μας βάσανα τελειώνουν… Η΄μάλλον, σχεδόν όλα, γιατί κανείς δεν μπορεί να γλιτώσει τόσο εύκολα απ ΄ότι τον χαλάει στην τι-βιτσα μας ! Ομως, σαφέστατα ένα μεγάλο βάσανο τελειώνει και αυτό το βάσανο δεν είναι άλλο, από το βάσανο των επαναλήψεων.

Με άλλα λόγια; Επιτέλους έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και ναι τόσο ο ΑΝΤ1, όσο και το Mega ετοιμάζονται να πέσουν και στην βραδινή μάχη τηλεθέασης για το χατίρι της AGB, τραβώντας την αυλαία του prime-time τους, για το οποίο όλο το καλοκαίρι σας έχω γράψει τόσα πολλά !

Ετσι, το prime-time ,δηλαδή, η ζώνη της υψηλής τηλεθέασης θα ξεκινήσει να “λειτουργεί” με φρέσκο πρόγραμμα από τις 7 Νοεμβρίου. Ναι, η πρώτη Δευτέρα του Νοέμβρη είναι η μέρα την οποία όρισαν τα δύο μεγάλα κανάλια, προκειμένου να μας παρουσιάσουν ότι μας “μαγείρευαν” όλο το καλοκαίρι, για να μας το σερβίρουν φέτος όλο το χειμώνα…

“Πιάτα” λιτά, όπως λένε χαρακτηριστικά λόγω κρίσης, αλλά θέλουν να πιστεύουν πως θα είναι άκρως γευστικά, με τα οποία αισιοδοξούν να κερδίσουν την προτίμησή μας και βεβαίως – βεβαίως τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164