Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: «Φουντώνουν» οι φήμες για κρίση στον γάμο τους – Η σόλο εμφάνιση που πυροδότησε τα σενάρια χωρισμού

Ολοένα και πιο έντονες γίνονται οι φήμες που θέλουν τη Μέγκαν Μάρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Η νέα solo εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ, μόλις μια εβδομάδα αφού ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον πρίγκιπα Χάρι μόνο του σε ένα καφέ κοντά στο σπίτι τους στο Montecito, πυροδότησε τα σενάρια που θέλουν τον γάμο τους να αποτελεί παρελθόν.

Η Δούκισσα του Sussex επισκέφθηκε το Girls Inc. στο Greater Santa Barbara, Καλιφόρνια, για να μιλήσει για ένα νέο πρόγραμμα «ψηφιακής ευεξίας» που συγχρηματοδοτείται από το Archewell Foundation των Sussexes.

Στη συζήτηση με τις έφηβες, η Meghan μοιράστηκε την προσωπική της εμπειρία με τον εκφοβισμό, λέγοντάς τους ότι έχει βιώσει κάτι παρόμοιο σε μεγάλη κλίμακα. Συγκεκριμένα, είπε ότι ήταν «ένας από τους πιο εκφοβισμένους ανθρώπους στον κόσμο».

Παρότι η solo αυτή εμφάνιση της Μέγκαν Μάρκλ έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου.

Αυτή μάλιστα αποτελεί τη δεύτερη solo εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσσεξ χωρίς τον πρίγκιπα Χάρι. Η άλλη ήταν στις 5 Οκτωβρίου στο Children’s Hospital Los Angeles gala στις 5 Οκτωβρίου.

Ειδικοί σε θέματα της βασιλικής οικογένειας ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι «ακολουθεί τους δικούς του διαφορετικούς δρόμους» καθώς ζουν χωριστές ζωές, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι κάνουν πράγματα χωριστά, και λειτουργούν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλο στον επαγγελματικό τομέα.

Η Jennie Bond, δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα της βασιλικής οικογένειας, υποστηρίζει ότι η Μέγκαν δεν θέλει να επιστρέψει στην βασιλική οικογένεια και ότι ο διαχωρισμός των επαγγελματικών καθηκόντων μεταξύ εκείνης και του Χάρι ήταν φυσιολογικός.

«Η Μέγκαν δεν είναι δημοφιλής. Δεν θέλει να επιστρέψει και ακολουθούν τους δικούς τους δρόμους, σε κάποιο βαθμό», ισχυρίζεται η ίδια δημοσιογράφος.

Από την άλλη, πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα σύννεφο ανάμεσά τους και ότι είναι «φυσιολογικό» για εκείνους να είναι σε διαφορετικά επαγγελματικά ταξίδια.

«Είναι φυσιολογικό για τα ζευγάρια να μην κάνουν τα πάντα μαζί» ανέφερε χαρακτηριστικά/

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164