Site icon TLIFE

Μειώσεις, απολύσεις και επιχειρησιακές συμβάσεις στον Alpha !

Η κρίση, η οικονομική κρίση, δεν κάνει εξαιρέσεις ! Ετσι, η κρίση χτύπησε και την πόρτα του Alpha, όπου κι εκεί και όπως έχει συμβεί άλλωστε και σε όλες τις Μιντιακές επιχειρήσεις και όχι μόνο φυσικά, έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο !

Η Παρασκευή ,λοιπόν, που μας πέρασε, ήταν… Μεγάλη Παρασκευή θα μπορούσα να πω για τους εργαζόμενους του καναλιού, μιας η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να πάρει νέα μέτρα λόγω της ύφεσης που υπάρχει αυτή την στιγμή στα πάντα γύρω μας και να προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Αποτέλεσμα; Οι μειώσεις, οι απολύσεις και η επιχειρησιακή σύμβαση είναι το νέο εργατικό καθεστώς που θέλει να επιβάλει η ιδιοκτησία του Alpha. Σύμφωνα ,λοιπόν, με πληροφορίες ανακοινώθηκε στους ανθρώπους που δουλεύουν στο κανάλι της Κάντζας, πως πρόκειται άμεσα το κανάλι να προχωρήσει σε μειώσεις της τάξεως του 10,0%, οι οποίες θα εφαρμοστούν σε όσους αμοίβονται από 1.400 ευρώ το μήνα και πάνω, ενώ διευκρινίστηκε πως όλοι θα κληθούν να υπογράψουν επιχειρησιακές συμβάσεις.

Επιπλέον, η διοίκηση έσπευσε να προσθέσει πως ενώ βάση του νόμου έχουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε απολύσεις της τάξεως του 5,0% το μήνα, το κανάλι δεν πρόκειται να κάνει χρήση του συγκεκριμένου δικαιώματος και αν είναι θα προχωρήσει σε απολύσεις μικρότερου ποσοστού κατά μία ή δύο μονάδες ! Τύπου είμαστε και… μεγαλόψυχοι να πω; Είμαστε και… γενναιόδωροι να πω; Οτι και να πω για τις καταστάσεις που βιώνουμε όλοι μας, μάλλον είναι περιττό !

© 2024 tlife.gr