Μελέτης Ηλίας για τον γάμο του με τη Θέμιδα Βουτσινά – «Μας έχει βοηθήσει η συμβουλευτική ζεύγους»

Ο Μελέτης Ηλίας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και τη δημοσιογράφο, Κορύνα Μανταγάρη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για τη σχέση του με τη Θέμιδα Βουτσινά, αλλά και για το μυστικό του γάμου.

Πόσα χρόνια είστε μαζί με τη Θέμιδα Βουτσινά;
Σχεδόν 18 μαζί και παντρεμένοι τα 14. Το παλεύουμε με τις καλές μας και τις κακές μας μέρες. Η σύζυγός μου δεν δουλεύει μετά από 20 χρόνια, που ήταν βοηθός οδοντιάτρου. Τώρα είναι φέρελπις φοιτήτρια του ανοιχτού πανεπιστημίου και σπουδάζει Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού. Έχει μεγάλη αφοσίωση και πολύ διάβασμα. Της έχω πει «καν’ το, δοκίμασέ το, θα σε στηρίξω όσο μπορώ από τη δική μου μεριά» γιατί είναι κάτι που ήθελε κι αγαπούσε.

Υπάρχει μυστικό επιτυχίας σε μία μακροχρόνια σχέση;
Μην το παίξω ξαφνικά γκουρού της οικογενειακής θαλπωρής γιατί έρχεται η καθημερινότητα και σε διαψεύδει. Το ζευγάρι πρέπει να δουλεύει τη σχέση του, να υπάρχει κατανόηση, να γίνονται υποχωρήσεις, να υπάρχει αγάπη κι εφευρετικότητα στη σχέση, να βρίσκεις νέους τρόπους. Είναι σαν την τέχνη, πρέπει να ψάχνεις συνέχεια το καινούριο. Αυτό που πράγματι μας έχει βοηθήσει ως ζευγάρι είναι η συμβουλευτική ζεύγους. Είναι τόσο καθοριστικό που, κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να συνταγογραφείται.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164