Site icon TLIFE

Μελίνα Κόντη: «Είμαι ακραία ειλικρινής, τόσο που μερικές φορές δεν αρέσει»

Η εντυπωσιακή χορεύτρια και ηθοποιός, Μελίνα Κόντη, με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1, στην οποία θα συμμετέχει «Παιχνίδια εκδίκησης» μίλησε στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απιστία στις σχέσεις. 

«Δεν έχω απατήσει ποτέ σε σχέση μου. Θεωρώ ότι πάντα υπάρχει μια απόσταση από τη στιγμή που θα μπορούσες να σκεφτείς να κάνεις κάτι τέτοιο μέχρι τη στιγμή που όντως το κάνεις και για μένα αυτή η απόσταση είναι πάντα πολύ ξεκάθαρη. Είμαι πολύ κατά του να κοροϊδεύεις κάποιον πίσω από την πλάτη του, είναι πολύ έξω από τη φιλοσοφία ζωής μου», δηλώνει η Μελίνα Κόντη.

«Δεν θα έμπαινα τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση. Δεν είναι θέμα ηθικής. Αυτό που με απασχολεί είναι το κομμάτι του ψέματος. Είναι ανειλικρινές να κάνεις κάτι πίσω από την πλάτη του άλλου. Κι αυτό με την ειλικρίνεια το έχω σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις μου, είτε ερωτικές είτε φιλικές. Είμαι ακραία ειλικρινής, τόσο που μερικές φορές δεν αρέσει», παραδέχεται στη συνέχεια η χορεύτρια και ηθοποιός.

«Πραγματικά, όμως, πιστεύω ότι αν δεν υπάρχει ειλικρίνεια σε μια σχέση, τότε θα είναι εφήμερη. Θα εκτιμήσω πολύ περισσότερο αν έρθει κάποιος και μου πει ότι αυτό που κάνω δεν του αρέσει ή ότι έχει αλλάξει κάτι στον τρόπο που αισθάνεται από το να μου πει ψέματα. Πιστεύω ότι το νόημα είναι να μοιράζεσαι ειλικρινά ό,τι έχεις μέσα σου, γι’ αυτό και οι φιλίες μου είναι μακροχρόνιες», καταλήγει η Μελίνα Κόντη.

© 2024 tlife.gr