Site icon TLIFE

Μελίνα Κόντη για Ελένη Φουρέιρα: «Μου είχε δώσει μαχαιριά στην καρδιά»

Η Μελίνα Κόντη μίλησε για την παρ’ ολίγον παρουσία της στη σκηνή της Eurovision και τις συνεργασίες της με κορυφαία ονόματα της ελληνικής pop μουσικής σκηνής.

Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια, η οποία συμμετείχε στη «Γη της Ελιάς» στο Mega άνοιξε τα χαρτιά της στο περιοδικό Gala και τη δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το παρασκήνιο πίσω από τη συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision του 2018.

Γιατί σε λένε το «κορίτσι του Ρουβά»;

«Κατ’ αρχάς, δούλευα πολλά χρόνια με τον Σάκη αλλά αυτή την ταμπέλα μού την κόλλησαν όταν έκανα το κορίτσι του στο βιντεοκλίπ του «Εγώ σ’ τα έλεγα» το 2018. Πριν δεν με έλεγε κανείς έτσι, γιατί όλες οι χορεύτριές του ήμασταν τα κορίτσια του Σάκη. Δεν ήμουν ποτέ «Ρουβίτσα», ούτε άκουγα πολύ τη μουσική του πριν αρχίσουμε να δουλεύουμε μαζί αλλά πλέον είμαι φαν. Τον λατρεύω, τον θαυμάζω και είμαι πανευτυχής για τα χρόνια που δουλέψαμε μαζί», απαντά η Μελίνα Κόντη.

«Το όνειρο που έγινε πραγματικότητα ήταν το ότι χόρευα σε περιοδείες, βιντεοκλίπ, συναυλίες, τηλεοπτικά, όλα αυτά που έκανα δηλαδή, σε ποπ μουσικές. Και με την Ελένη Φουρέιρα ήμουν πολλά χρόνια επίσης, με την Έλενα Παπαρίζου και με την Τάμτα. Δηλαδή δούλεψα με ποπ τραγουδιστές», επισημαίνει η χορεύτρια και ηθοποιός.

«Δυστυχώς, δεν πήγα στη Eurovision με κανέναν από αυτούς. Δεν υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω στην Ελλάδα ως χορεύτρια που δεν το έκανα, εκτός από το να πάω στη Eurovision. Τη χρονιά που είχε πάει η Ελένη Φουρέιρα δούλευα μαζί της στο «Αρένα». Μου είχε πει, λοιπόν, ότι εμένα θα με έπαιρνε σίγουρα για να της κάνω και φωνητικά, γιατί ξέρει ότι τραγουδάω. Κάνω μαθήματα φωνητικής από τη Β’ Γυμνασίου. Μαχαιριά στην καρδιά μού είχε δώσει, γιατί δυστυχώς όλη η αποστολή ήταν από τη Σουηδία. Αν δεν είχε συμβεί αυτό, λογικά θα είχα χορέψει και στη Eurovision», αποκαλύπτει η Μελίνα Κόντη.

© 2024 tlife.gr