Site icon TLIFE

Μελίνα Νικολαΐδη: Εύχεται «χρόνια πολλά» στη Δέσποινα Βανδή με την πιο τρυφερή τους φωτογραφία

Με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει αγκαλιά με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή θέλησε η Μελίνα Νικολαΐδη να της ευχηθεί χρόνια πολλά. 

Τα φετινά της γενέθλια βρίσκουν τη Δέσποινα Βανδή στην Πάρο μαζί με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, τους φίλους, τον σύντροφό της, αλλά και την κόρη της, Μελίνα με την οποία έχουν μια πολύ όμορφη και ξεχωριστή σχέση. Η Μελίνα Νικολαϊδη λατρεύει και θαυμάζει τη μητέρα της και φροντίζει να της το δείχνει με κάθε τρόπο σε κάθε δυνατή ευκαιρία.

Μια καλή αφορμή για να δείξει την αγάπη στη μητέρα της είναι και τα σημερινά της γενέθλια. Η Μελίνα Νικολαϊδη επέλεξε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία από μια βραδινή τους έξοδο στις καλοκαιρινές τους διακοπές, στην οποία τις βλέπουμε να ποζάρουν αγκαλιασμένες και έγραψε, «Χαρούμενα γενέθλια κόσμε μου».

Να θυμίσουμε πως πριν μερικές ημέρες η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της απόφασής της να ακυρώσει εμφάνισή της στο Τσεσμέ της Σμύρνης όταν είδε ότι στο πίσω μέρος της σκηνής είχε τοποθετηθεί μια τεράστια αφίσα του Κεμάλ Ατατούρκ.

Δες παρακάτω την ανάρτηση της Μελίνας Νικολαϊδη

© 2024 tlife.gr