Γενέθλια έχει σήμερα Τρίτη 25 Μαρτίου ο Δημήτρης Φιντιρίκος! Η Μελίνα Νικολαΐδη ευχήθηκε λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα στον σύντροφό της, ανεβάζοντας δυο φωτογραφίες με τον 38χρονο επιχειρηματία που δεν είχαμε ξαναδεί.
«Χρόνια Πολλά baby» έγραψε η 21χρονη για να ευχηθεί στον αγαπημένο της για τα γενέθλιά του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πριν από μερικές ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα το οποίο ήθελε το ζευγάρι να δίνει τέλος στη σχέση του, κάτι το οποίο και δεν ισχύει, όπως διέψευσε πρώτο το TLIFE με το αποκλειστικό ρεπορτάζ.
Καμία κρίση δεν υφίσταται ανάμεσα στην Μελίνα Νικολαΐδη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο, οι οποίοι έμειναν για λίγο καιρό σε απόσταση, αφού η όμορφη Μελίνα χρειάστηκε να παραμείνει στο Λονδίνο, εκεί όπου βρίσκεται για τις σπουδές της τα τελευταία χρόνια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όλους αυτούς τους μήνες άλλωστε, οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι δε τους επηρεάζουν τα διαστήματα που χρειάζεται να περνούν χωριστά, ενώ πολύ συχνά ταξιδεύουν τόσο η Μελίνα Νικολαϊδη στην Ελλάδα, όσο και ο Δημήτρης Φιντιρικός στο Λονδίνο για να είναι κοντά ο ένας στον άλλον.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ