Βγήκε από τη φυλακή ο George Michael!

Ο George Michael αφέθηκε σήμερα ελεύθερος από τις φυλακές του Suffolk. Αφού έμεινε πίσω από τα κάγκελα 4 εβδομάδες για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια κάνναβης, επέστρεψε πλέον στο σπίτι του στο Λονδίνο. Χαρούμενος κατέβηκε από την Range Rover του με το συναίσθημα της ανακούφισης στο πρόσωπό του.

Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα πρέπει να εμφανίζεται τακτικά στο τμήμα, να πληρώσει το πρόστιμο των 1.365 λιρών ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για 5 χρόνια.

Τον Γιώργο Παναγιώτου (αυτό είναι το πραγματικό όνομα του George Michael) επισκέφθηκε ο πρώην συνεργάτης του και καλός του φίλος, Kenny Goss.

Πριν από μία εβδομάδα, όσο βρισκόταν ακόμα στη φυλακή, αποφάσισε να απαντήσει σε όλα εκείνα τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έχαιρε ευνοϊκής μεταχείρισης.

”Αν και σε λίγες μέρες θα είμαι σπίτι μου, νομίζω ότι οφείλω στην οικογένειά μου και στο κοινό μου, μία απάντησε σε όλα αυτά τα κακεντρεχή δημοσιεύματα. Δεν υπήρξαν κλάμματα, άγχος, εκνευρισμός και καυγάδες. Αντιθέτως, όλοι μου φέρονταν πολύ ευγενικά και με αντιμετώπιζαν όπως τους υπόλοιπους κρατούμενους. Κανείς δεν μου χαρίστηκε εκτός αν θέλετε από κάποιες φορές που με άφηναν να κερδίζω σε κάποια παιχνίδια. Τις περισσότερες ώρες μου εδώ τις περνάω διαβάζοντας γράμματα των θαυμαστών μου και ανθρώπων που με αγαπούν πραγματικά. Υπόσχομαι πως θα τους ευχαριστήσω όλους με τη μουσική μου, το συντομότερο δυνατόν”, δήλωσε ο τραγουδιστής.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164