Site icon TLIFE

Μηδενιστής: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγό του και η σχέση του σήμερα με τον Ypo

Ο Μηδενιστής, παρότι τα προηγούμενα χρόνια υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ράπερ, την τελευταία 5ετία έχει αποφασίσει να βάλει για λίγο στην άκρη τη μουσική. Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε στο στο HerNews και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Αλεξανδρίδου, μιλά για τη σύζυγό του, το κεφάλαιο ΖΝ αλλά και τις σχέσεις του σήμερα με τον Ypo.

Πόσα χρόνια είστε παντρεμένοι; Θέλετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Είμαστε παντρεμένοι 5 χρόνια. Το έχω σκεφτεί ναι, απλά επειδή νιώθω ότι ακόμα δεν έχω τελειώσει αυτά που θέλω να κάνω και επειδή είναι πολύ σημαντικό το θέμα παιδί, εγώ δεν το έχω τόσο απλά στο κεφάλι μου. Οπότε θα ήθελα όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα να είμαι 100% από πάνω. Δεν θα ήθελα να έχω μια γυναίκα “δούλα και κυρά” που λένε, εκείνη να κρατάει το παιδί και εγώ να ταξιδεύω. Θέλω να είμαι ήρεμος και να πω ότι εδώ έχω κατασταλάξει, δεν είμαι ακόμα. 

Κομμάτι “ΖΝ”, όταν μιλάς για αυτό τι σου έρχεται στο μυαλό και τι αναμνήσεις έχεις;

Πολύ ωραία για αυτό και έχω πει ό,τι και να έχει γίνει μεταξύ μας με το συγκρότημα, είναι τα καλύτερά μας χρόνια, τα πιο αγνά. Δεν είχαμε το “να βγάλουμε μουσική γιατί θέλουμε να βγάλουμε λεφτά” αυτό ήρθε μετά σαν Μηδενιστής, σαν μονάδα δεν το κρύβω εννοείται. Αλλά τότε λέγαμε “βάλε ένα beat να γράψουμε”. Μας ήρθε η επιτυχία -για τα τότε δεδομένα- που φτάσαμε στο No3, έλεγε από πάνω μας “Άννα Βίσση” στις πωλήσεις και ήταν huge, γιατί τότε ο ράπερ ήταν δακτυλοδεικτούμενος δεν ήταν αυτό το φαινόμενο τώρα που όλοι ακούνε ραπ ή τραπ. Οπότε είναι πολύ γοητευτική όλη αυτή η κατάσταση και για αυτό το λόγο, ό,τι και να έχει συμβεί με τα παιδιά τους αγαπώ πάρα πολύ, ζήσαμε πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ταξιδέψαμε, κάναμε συναυλίες, πετύχαμε και δεν το είχαμε καταλάβει.Τίποτα δεν είχαμε καταλάβει…

Στην τελευταία σου συνέντευξη στον Αλέξανδρο Κοψιάλη είπες ότι θα ήθελες να βρεθείτε ξανά όλοι μαζί οι ΖΝ και να τα βρείτε

Θα γούσταρα και το προσπαθήσαμε αλλά είναι δύσκολο, είναι πολύ δύσκολοι χαρακτήρες όλοι. Είναι πολύ εγωιστικό παιχνίδι το ραπ και αν δεν ανοίξουμε τα χαρτιά μας να πούμε “δεν σε γουστάρω για αυτό”, πάντα θα αιωρούνται πράγματα και αυτό είναι το χειρότερο γιατί νιώθεις μια ενέργεια στο χώρο πολύ περίεργη.Οπότε το 15′ όταν πήγαμε και ξανά βγάλαμε δίσκο και κάναμε τεράστιες συναυλίες, δηλαδή ο Βοτανικός “έσκασε” όπως και η Θεσσαλονίκη και πάει λέγοντας, από πίσω ήταν πολύ άσχημο το σκηνικό.. και μετά στην πορεία -πρέπει να είναι 3 χρόνια- ήρθε μια εταιρία ενός Έλληνα από Αμερική και μας έκανε μια πρόταση για να μας ξανά κυκλοφορήσει με πάρα πολλά λεφτά και να βγει και DVD και είπα όχι. Ήδη νομίζω ότι ξεφύγαμε… δηλαδή άστο εκεί, να υπάρχει σαν καλή ανάμνηση, μην το πάμε παρά πέρα γιατί νομίζω θα χαλάσει και για τον κόσμο και για εμάς.

Με τον Ypo τι είχε γίνει; Μιλάτε τώρα;

Δεν μιλάμε αλλά δεν τρέχει και τίποτα..Ακόμα και ο Ypo που ξεφεύγει γενικότερα, έχει ξεφύγει πολλές φορές στη ζωή του, δεν θα σου πω ότι δεν τον αγαπώ. Τον αγαπώ αλλά δεν θα μπορούσα να τον έχω στη ζωή μου.

© 2024 tlife.gr