Μικαέλα Φωτιάδη: Οι φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία και το συγκινητικό μήνυμα

Τις τελευταίες ημέρες τα challenges που κυκλοφορούν στα social media είναι πολλά. Αυτό που έχει «κερδίσει» τους περισσότερους δεν είναι άλλο από το baby challenge, στο οποίο ανεβάζεις μία φωτογραφία σου από τότε που ήσουν μωρό ή έστω σε παιδική ηλικία, ενώ στη συνέχεια προκαλείς και άλλους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.

Η Μικαέλα Φωτιάδη ανταποκρίθηκε με τη σειρά της στο challenge αυτό, δημοσιεύοντας στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια. Στα εν λόγω στιγμιότυπα, όπως βλέπεις, η πρώην παίκτρια του GNTM ποζάρει με την αδερφή της, αλλά και την γιαγιά τους.

«Σπίτι της Γιαγιάς, ανέμελα παιδικά χρόνια.. τότε που η ευτυχία σήμαινε παγωτό και ο φόβος, μην λερωθούμε πολύ! Αυτά τα μπολάκια.. τι παγωτά, τι μπισκότα.. τούρτες, κομπόστες..βάφλες! Όλα από τα χεράκια της.. Και τώρα στο γηροκομείο στην Γερμανία που βρίσκετε λέει πως μας φτιάχνει μπισκότα και μας περιμένει.. φυσικά αυτό είναι στο μυαλό της από τα φάρμακα.. μπισκότα δεν μπορεί να φτιάξει πιά και δεν ξέρει ότι δεν γίνεται να έρθουμε.. Χαίρομαι όμως που ζεί στον κόσμο της πλέον η γιαγιάκα μου και είναι ευτυχισμένη, γιατί ο δικός μας κόσμος θα την στεναχωρούσε πολύ… #sisters #SummerAtGrandmas», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164